Yhteenveto osasta kuluneen vuoden OALn toiminnasta

Lauantaina 24.7.2021 Oulun anarkistiliitto kävi osoittamassa solidaarisuutta surmatun afganistanislaisnuoren muistolle sekä hänen tutuilleen ja läheisilleen. OAL halusi tuoda esille poliisin kyseenalaisen toiminnan ulkomaalaisiin kohdistuneessa rikostiedottamisessa verrattuna enemmistökansalaisiin. OAL halusi muistuttaa ihmisiä antirasistisen toiminnan tärkeydestä ja ajankohtaisuudesta.

Perjantaina 7.8.2021 OAL otti osaa Hiroshiman ja Nagasakin pommitusten muistojuhlaan, joka pidettiin Vaaranpuistossa, mistä juhlakulkue eteni Otto Karhin puistoon, jossa kulkue laski lyhtyjä perinteiseen tapaan pommitusten uhrien muistoa kunnioittaen.

Lauantaina 8.8.2021 OAL osallistui Oulu Prideen ja halusi mukanaolollaan osoittaa tukea ja solidaarisuutta seksuaalivähemmistöjen oikeuksille ja tasa-arvolle.

Torstaina 26.8.2021 OAL otti osaa Afgan Lives Matter mielenosoitukseen ja halusi toiminnallaan osoittaa tukensa hätää kärsivien Afganistanistanilaisten hyväksi.

Lauantaina 4.12.2021 Oulun anarkistiliitto osallistui antifasistiseen HULINA-tapahtumaan Pub & Club Letkunpuiston Helmessä ja jakoi ilmaiseksi hienoja tarroja, sekä Taistelu elämiemme puolesta– pamfletteja.

Maanantaina 6.12.2021 OAL otti osaa Oulu ilman natseja tapahtumaan osoittamaan tukensa antifasistiselle toiminnalle.

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: